Renginiai

Apsilankymas Taikomosios dailės ir dizaino muziejuje

2017m. gruodžio 5.d. 6a, 7m ir 7a kl. mokiniai kartu su etikos mokytoja Danute Balevičiūte apsilankė Taikomosios  dailės ir dizaino muziejuje. Apsilankymo metu kalbėjome apie porcelianą - „baltąjį auksą“. Sužinojome, kad porcelianas į Europą buvo atvežtas XIIIa. žymaus keliautojo Marco Polo bei kad „porcelianas“ (porcella) reiškia „kriauklė“. Išklausę įdomų pasakojimą ir įsisavinę žinias, ėjome į „dirbtuves“. Ten patys galėjome savo rankomis liesti ir dekoruoti „baltojo aukso“ porcelianines lėkštutes. Grįždami aplankėme gražiausią Europoje Vilniaus miesto Kalėdų eglę.

7 m klasės mokinė Lamberta Paurazaitė




Ankstesni įrašai


Gruodžio 7 d. mokykloje sulaukėme svečių. Atvyko Kauno muzikos ansamblio „Ainiai“ atlikėjai. Pristatė teatralizuotą koncertą , Adventinę- Kalėdinę programą „Atbėga elnias devyniaragis“.

2017 m. lapkričio 24–25 d. 7a ir 7 m kl. mokiniai kartu su mokytoja Vida Sivickiene dalyvavo respublikiniame projekte „Lyderystės mokykla“.

Netradicinė ugdymo diena “Prakalbink erdvę” vyko lapkričio 30 dieną.

Meninio skaitymas konkursas, skirtas poetės Juditos Vaičiūnaitės 80 – mečiui, šį kartą vyko 2 –ojo aukšto foje lapkričio 28 dieną, po 5 pamokų. 

Dėkojame 1a, 1b, 1c, 2b, 5a, 6a, 6b, 7a, 7m, 8a, 8m, 9a, 10a klasėms už dalyvavimą trafareto mokyklos langui puošti konkurse.