Renginiai

Renginys „Pažadinkime Žemę šokiu“

Pirmadienį vyko renginys „Pažadinkime Žemę šokiu“, skirtas Žemės dienai paminėti. Ši diena tapatinama su lygiadieniu ir švenčiama kovo 20 d. Renginys prasidėjo mokyklos stadione. Šokio ir judesio studijos „Nova“ dalyvės sušoko tai progai sukurtą šokį. Vėliau visi mokiniai, gavę po mėlynos arba žalios spalvos juostą, improvizuotai šoko savo šokį, kurį skyrė Žemės pažadinimui, jos  išsaugojimui. Po to veiksmas persikėlė prie Atsakymų Medžio. Čia vaikai, lydimi 7a klasės moksleivių Karolinos, Evelinos ir Elžbietos, ėjo taku iki Atsakymų Medžio ir uždavę jam klausimą, galėjo nusikabinti nuo jo atsakymą arba vertingą mintį. Perskaitę žinutę, vieni vaikai pasinėrė į apmąstymus, kiti dalinosi mintimis su draugais. Labai smagu, kad aktyviai dalyvavo ne tik mokiniai (3c,4a ir 4b klasės), bet ir mokytojos – Roma (3c kl.), Vida (4b kl.), Inga (tikyba). Renginį organizavo šokio mokytojos Kamilė Sunklodaitė ir Greta Augaitytė.

___________________________

Greta Augaitytė Įrašo autorius:
Greta Augaitytė
Šokių mokytoja




Ankstesni įrašai


Knygnešio dieną bibliotekoje paminėjo ir mūsų mažieji, 1B klasės mokinukai,

Kovo 16- oji - Lietuvoje  minima Knygnešio diena. Šią dieną pagerbiami knygnešiai, lietuvių kalbos draudimo metais platinę lietuviškas knygas. Lietuviškos knygos ir laikraščiai ėjo iš rankų į rankas, knygnešiai atliko milžinišką darbą. Nepaisant to, kad už knygų platinimą buvo baudžiama kalėjimu ar tremtimi į Sibirą, knygos buvo platinamos itin aktyviai.        

Mieli tėveliai, mokytojai, mokyklos darbuotojai ir visi neabejingi mokyklos gerovei, kviečiame skirti 2 % pajamų mokesčio mūsų mokyklai. Tai būtų didelė parama, kurią galėtume panaudoti mokinių ugdymo proceso gerinimui.

Kovo 12 dieną, 6- os pamokos metu, mokyklos aktų salėje vyko šventinis renginys, skirtas 28- osioms Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 

Kovo 8 d. 1 a klasės mokiniams pamokos vyko ne mokyklos erdvėse. Pirmokai aplankė Europos informacijos centrą.