Renginiai

Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos inicijuotas edukacinis projektas "Kultūrų ratas"

2019 m. Švietimo, mokslo ir sporto ministerija inicijavo, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, bendradarbiaudamas su įvairiomis institucijomis organizavo ir vykdė edukacinį projektą „Kultūrų ratas“, kuris skirtas mokinių neformaliam pilietiniam švietimui. Projektu siekiama ugdyti tautinę savimonę ir toleranciją, puoselėti ir skleisti daugiakultūrį Lietuvos paveldą. Jo metu mokiniai supažindinami su tautų, gyvenančių Lietuvoje, savitumu, tradicijomis, kultūrų įvairove, ugdomi socialiniai įgūdžiai, domėjimasis Lietuvos tautų kultūriniu palikimu, skatinamas įvairiataučių mokinių bendravimas.

Baigiamasis projekto renginys vyko šių metų lapkričio 14d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre. Renginyje dalyvavo ir mūsų mokyklos mokinės.

___________________________

Jelena Sapožnikova Įrašo autorius:
Jelena Sapožnikova
Socialinė pedagogė




Ankstesni įrašai


3a klasės mokiniai dalyvavo Kings olimpiados matematikos ir lietuvių kalbos finaluose. 

Šiais mokslo metais 3- ių klasių mokiniai vykdo projektą „ O spalvotoji knygele, vesk mane į savo šalį“.  Mokiniai skatinami skaityti knygas, jas aptarti, iliustruoti. Ugdomas mokinių požiūris į knygą, kaip į vertybę. Juk knygos išplečia mūsų sąmonę ir pasaulį. Knygos duoda žinių apie gamtą, technologijas, istoriją, taip pat  apie kitas šalis ir kitus gyvenimo būdus. Knygos žadina vaizduotę. Knygos padeda suprasti, kad esame ir panašūs, ir skirtingi. Knygos siūlo draugiją, kai esame vieniši

Skelbiamas kasmetinis Kalėdinio karpinio ,mokyklos langams puošti ,konkursas ,,Žiemos balti sparnai".

Mes 1a, 1b, 1c klasės 2019 m. lapkričio 12 d. vykome į "Dalgeldų sodybą", edukacinį užsiėmimą "Lino kelias".

Lapkričio 17 d., penktadienį, per pirmą pamoką, mokyklą aplankė svečiai, du jaunuoliai Audra Avižiūtė ir Marijus Štilinis,  dalyvaujantys ,,Misija Sibiras 2019“ (Kazachstanas) veikloje.