Renginiai

Technologijų ir tikybos projektas „Gerumas mūsų rankose“

Prasidėjus Adventui, dauguma pasakys, kad dabar pats tinkamiausias laikas susikaupimui, rimčiai ir geriems darbams. Laikas, kai galime stabtelti ir pamatyti šalią esantį žmogų.

6b, 7a kl. mokiniai bei technologijų būrelio gabieji (klasių vadovės I. Juškienė ir N. Misiukonienė), bendradarbiaudami su VA Carito Laikinaisiais namais,  dalyvauja ilgalaikiame technologijų ir tikybos projekte “Gerumas mūsų rankose”. Pirmasis projekto žingsnelis – mokinių nupintas Advento vainikas, kuris 4 savaites Laikinųjų namų gyventojams primins, kad jie nėra vieniši, kad ir apie juos kažkas galvoja.

___________________________

Inga Juškienė Įrašo autorius:
Inga Juškienė




Ankstesni įrašai


2019 lapkričio 28 d. 5 a,b, 6 a, b (viso 21) moksleiviai, mokyklų žaidynių dalyviai, vyko į Moon play laisvalaikio centrą.  Nuo 13 val. iki 17. 30 val. vaikai dalyvavo įvairiose ,,Sveikas miestas“ organizuotose veiklose. 

Lapkričio 29 d. mokykloje vyko netradicinė ugdymo karjerai pamoka, skirta 8-10 kl.moksleiviams.

Lapkričio 26-osios popietę mokyklos poezijos mylėtojai susirinko į tradicinį meninio skaitymo konkursą.

Lapkričio 27 d. 2a ir 2b klasės vaikai važiavo į Pelėdų parką, kuris yra Rudaminoje.

2019-11-20 vyko ekologijos olimpiada. Joje dalyvavo 7-8 kl. mokiniai. Šioje olimpiadoje dalyviai gavo galimybę patikrinti bei pagilinti savo žinias, šiuo metu itin opioje srityje - ekologijoje. 2019-11-22 Žirmūnų gimnazijoje vyko konkursas „Ekologiškumo virusas plinta". Jame dalyvavo 6-8 kl. mokiniai.