Renginiai

Integruotas tikybos ir technologijų projektas „Gerumas mūsų rankose“

Besitęsiančio integruoto tikybos ir technologijų projekto „Gerumas mūsų rankose“ dalyviai prieš pat Šv. Kalėdas maloniai nudžiugino VA Carito Laikinųjų namų gyventojus. Technologijų gabieji mokiniai (vad. N. Misiukonienė) kūrė šventines dekoracijas – šilumą ir viltį nešančius angelus bei kalėdines dovanas, kurios buvo ne tik gražios, bet ir praktiškos: tai daugkartinio naudojimo pirkinių krepšiai ir daugkartiniai dovanų įpakavimo maišeliai.

   Sulauktu dėmesiu ir džiugesiu VA Carito Laikinųjų namų administratoriai dalinosi savo FB paskyroje https://www.facebook.com/laikiniejinamai/posts/10157214914967739

___________________________

Inga Juškienė Įrašo autorius:
Inga Juškienė




Ankstesni įrašai


Gruodžio 20 ir sausio 7 dienomis mokykloje buvo rodomas 10 klasės mokinių, tikybos mokytojos I. Juškienės ir S. Besusparytės kurtas spektaklis, pagal vieną ryškiausių H. K. Anderseno pasakų „Mergaitė su degtukais“. 

Gruodžio mėnesį dauguma 1-4 kl. mokinių ir mokytojų dalyvavo Kalėdinėje gerumo akcijoje.

Nors šaltuko dar nėra ir kol suplanuotos prie ugdymo įstaigų čiuožyklos neveikia, Vilniaus miesto savivaldybės vardu moksleiviai su lydinčiais mokytojais kviečiami NEMOKAMAI čiuožti Kalėdinėje čiuožykloje Lukiškių aikštėje.

Gruodžio 20 d. 12 val. maloniais kviečiame 5-10 klasių mokinius, tėvelius, mokytojus ir visą mokyklos bendruomenę į kalėdinį spektaklį" Mergaitė su degtukais".

Kviečiame visus mokinius, tėvelius, mokytojus, mokyklos darbuotojus rašyti šventinius sveikinimus vienas kitam iki gruodžio 18 d.