Renginiai

5-10 klasių mokiniai šventė Užgavėnes

Vasario 25 d. 5-10 kl. moksleiviai rinkosi mokyklos pirmo aukšto fojė ir Užgavėnių šventės proga dalino įvariausius blynus su skaniomis uogienėmis ir džemais. Mokytojas Aurimas Vėta išklausė visų klasių šūkių, kuriais vaikai varė žiemą iš kiemo. Taip pat pirmame aukšte buvo pastatyta Morė su ,,blogų darbų krepšeliu". Pasibaigus renginiui  pradinių klasių mokiniai Morę sudegino sporto aikštelėje. 

9 a. klasės mokinė Lamberta Paurazaitė

___________________________

Rita Matulienė Įrašo autorius:
Rita Matulienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Vasario 25 d. pradinių klasių mokiniai rinkosi mokyklos sporto aikštelėje, kurios viduryje stovėjo didžiulė Morė. Vaikai atsisveikino su žiema. Kad žiema greičiau pabėgtų, buvo šokami rateliai, skanduojama ,,Žiema, žiema, bėk iš kiemo". Mokiniai stebėjo Lašininio ir Kanapinio kovą. Žinoma, nugalėjo Kanapinis. Reiškia, tuoj ateis pavasaris. O visi vaikų blogi darbai sudegs kartu su More.

Vasario 14 diemą, penktadienį mokykloje įvyko Vasario 16 – osios minėjimas ir ilgiausios tautinės  juostos, kurios autorė yra Birutė Janavičienė, parodos atidarymas.

2020 m. vasario 11 d. į Vilniaus sav. Grigiškių „Šviesos“ gimnazijoje vyko technologijų olimpiada Vilniaus Naujininkų mokyklą atstovavo 10a kl. moksleivė Katerina Zuj. Mokinę ruošė technologijų mokytoja metodininkė Nijolė Misiukonienė.

Vasario 14 d. Vilniaus Naujininkų mokyklos priešmokyklinės ir ikimokyklinės grupių ugdytiniai sveikino Lietuvą su gimtadieniu

Mūsų mokykla turi gražią tradiciją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną minėti Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje. Tad ir šiandien, vasario 14 d., visi rinkomės į Šventąsias Mišias, kurias aukojo parapijos klebonas kun. G. Černius.