Renginiai

Būk stipresnis už cigaretę

Gegužės 31 diena-Pasaulinė diena be tabako.Mūsų mokyklos 5-10 klasių mokiniai aktyviai dalyvavo minint šią dieną. Jie kūrė plakatus prieš rūkymą ir jo žalą.

 

___________________________

Rima Vaitkevičiūtė Įrašo autorius:
Rima Vaitkevičiūtė
Dailės mokytoja




Ankstesni įrašai


Mokslo metų pabaigoje ruošiantis baigiamiesiems atsiskaitymams, taip pat rengiantis egzaminams, daugeliui vaikų ir paauglių įtampą kelia nerimas dėl rezultatų ar suaugusiųjų spaudimas. Užvaldžius stipriems jausmams (pykčiui, baimei ir kt.), dažniausiai pasielgiama impulsyviai. Nerimą gali kelti ir tai, kad ne visuomet pavyksta sukoncentruoti dėmesį į mokslus.

Skelbiame preliminarius 1-8 klasių mokinių, kviečiamų mokytis nuo 2020 - 2021 m. m. rugsėjo 1 d., sąrašus.

Nepamirškite savo apsisprendimo dėl mokyklos, jei gavote pakvietimus iš kelių mokyklų, birželio 5-7 d. patvirtinti  e. sistemoje https://svietimas.vilnius.lt/

II etapo mokinių kvietimą į atsilaisvinusias vietas matysite birželio 10-11 d.

Sveiki įžengę į vasarą!

Vieni sužinos, kiti prisimins, kad birželis kupinas įvykių ir pasiūlymų šeimoms, stovyklaujantiems bei stovyklas rengiantiems!

  1. Birželio 18 d. 16:00-18:00 vyks “VASAROS STOVYKLŲ PIKNIKAS”. Tai įspūdinga stovyklų mugė, prie kurios visi stovyklų rengėjai gali prisijungti ir apie save garsiai pranešti gausybei lankytojų, o stovyklaujantys – šauniai praleisti laiką.

„Karališkasis bokso klubas“ kviečia prisijungti prie projekto „Pozityvios bokso ir fitneso treniruotės vaikams ir jaunimui“ ir visą vasarą nemokamai sportuoti Boksą ir „Fitbox“.
Pradinių klasių moksleiviai (iki 12 metų) bokso treniruočių metu įgys šios sporto šakos pagrindus arba juos praturtins (treniruotės ne kontaktinio pobūdžio).
Jaunimas (nuo 12 metų) FitBox treniruočių metu sportuos pagal kovos menų pagrindais parengtą fitneso programą, kuri padės sustiprėti fiziškai ir įgyti pasitikėjimo savimi!

Informuojame, jog nuo 2020-06-08 iki 2020-06-19 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje bus organizuojama vaikų vasaros poilsio stovykla „Saulės zuikutis“. Stovyklą dalinai finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.