Renginiai

Integruota gamta ir žmogus ir technologijų pamoka "Žiemojantys paukščiai" 5a klasėje

Šių metų kovo pradžioje 5a klasės mokiniai turėjo integruotą gamta ir žmogus ir technologijos pamoką ,,Žiemojantys paukščiai Lietuvoje". Nagrinėjant paukščių gyvenimą, atkreiptas dėmesys į jų žiemojimą, maisto radimą. Mokiniai pastebėjo, kad jų mažiems draugams reikalinga pagalba ieškant maisto, todėl nutarėme pagaminti  lesyklėles iš gamtinių medžiagų, kad neterštume gamtos. Vaikai puikiai padirbėjo.

___________________________

Stasė Bakaitienė Įrašo autorius:
Stasė Bakaitienė
Chemijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

minėdama Pasaulinę Dauno sindromo dieną Seniūnų taryba sukūrė filmuką.
Kviečiame jį  pažiūrėti paspaudus šią nuorodą

Šių metų vasario mėnesį septintų klasių mokiniai kūrė rašinius ,,Žmogaus ir gamtos sąsajos“ Juos perskaičius, galima džiaugtis mokinių gamtosauginiu sąmoningumu, pagarba gamtai ,atsakomybe už jos išsaugojimą  ateinančioms kartoms.

Šį trečiadienį, kovo 11-osios išvakarėse, mūsų progimnazijoje vyko Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos paminėjimas „Laisvės keliu“. Šia proga socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų dalykų pamokose visą savaitę vyko kūrybinės dirbtuvės, kuriose mokytojai su mokiniais vykdė įvairias veiklas. 

„Lietuva – tai mes visi, kokie mes – tokia ir Lietuva, tad galvokime apie ją šiandien,gyvenkime joje šiandien, dirbkime, mokykimės, mylėkime, džiaukimės, šypsokimės,
kurkime ir būkime laimingi, gyvendami savo valstybėje, savo Lietuvoje“.
 Vytautas Lansbergis
         Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,
sveikiname visus su Kovo 11-ąja, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena

Kviečiame Naujininkų progimnazijos bendruomenę Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną švęsti  drauge 2021 m. kovo 10 d. (trečiadienį) 12.55 val.