Renginiai

Pasaulinio veiksmo dienų 2021 kampanija "Mano veiksmai svarbūs"

Balandžio 22d. 5-10 klasių mokiniai prisijungė prie FEE Pasaulinio veiksmo dienų 2021 kampanijos "Mano veiksmai svarbūs".

Atsisiuntę išmaniųjų telefonų programėlę vaikai kiekvieną savaitę gauna užduotis tokias kaip: nufotografuoti gyvūnus, pasivaikščioti lauke. Įvykdytas užduotis mokiniai įamžina nuotraukose ir kelia į Lietuvą atstovaujama bendruomenę. Bendruomenėje vaikai gali stebėti kaip jų bendraamžiai atlieka užduotis ir kaip jiems sekasi. Už įvykdytas užduotis mokiniai gauna socialinių valandų ir gerų įspūdžių. Projekto tikslas skatinti vaikus eiti į lauką, grožėtis ir tausoti gamtą. Šis projektas yra tarptautinis todėl kartu ir garsina Lietuvos vardą mažais bet dosniais darbeliais.

Rusnė Šamšonaitė 8a




Ankstesni įrašai


Priešmokyklinukų ir ikimokyklinukų darbeliai Motinos dienai!

Balandžio 22 - oji – Tarptautinė motinos Žemės diena. Tausoti ir išlaikyti neužterštą gamtos pasaulį ir aplinką yra kiekvieno iš mūsų pareiga. Žodžiai „pirmiausia pradėkime nuo savęs“ tampa itin prasmingi sprendžiant šių dienų ekologines problemas.

Naujininkų mokyklos mokiniai ir jų tėveliai savo rankomis pagamino inkilus.

Balandžio 16 dieną 8a, 8b, IIN klasės mokiniai buvo pakviesti į nuotolinį susitikimą su Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos atstove. 

Kviečiame į virtualią 6-7 klasių moksleivių kūrybinių darbų parodą ,,Margos Šv. Velykos".