Renginiai

Svečiuose Džiugena ir Rūgena

Lapkričio 16 d. mokykloje apsilankė Avilio teatro aktoriai. Jie pakvietė darželio auklėtinius ir pradinių klasių mokinius į interaktyvų emocijų ugdymo spektaklį ,,Džiugena ir Rūgena“.

Spektaklyje vaikai susipažino su paštininkais Džiugena ir Rūgena. O kokios krūvos siuntinių, atkeliavusių iš labai toli arba keliaujančių į tolimus, nepažintus kraštus! Paštininkai visada pasiruošę, kad visi šie siuntiniai ir laiškai laiku pasiektų adresatą.

Džiugena ir Rūgena pakvietė vaikus keliauti kartu. Kelionėje jų laukė daugybė nuotykių, atradimų, pažinimų ir visa krūva įvairiausių spalvingų emocijų.

Spektaklis sukurtas pasitelkiant daiktus, spalvas, garsus, muziką, kūno kalbą, mimiką, kuo tiksliau atspindinčius pasirinktą emociją.

___________________________

Roma Simonavičienė Įrašo autorius:
Roma Simonavičienė




Ankstesni įrašai


2021 m. lapkričio 11 d. 5 ir 6  klasių mokinių komandos, vadovaujamos  mokytojų S.Bakaitienės ir V.Sivickienės, dalyvavo  Lietuvos  mokyklų  konkurse ,,Ekologiškumo virusas plinta 2021“.  Renginį organizavo „ Jaunųjų Žaliųjų organizacija“ ir Vilniaus Žirmūnų gimnazija.  Idėjos autorius ir koordinatorius  Kristijonas Vėgėlė.

Kvietimas dalyvauti Kalėdinio lango karpinio konkurse "Žiemos tiltai"
 

Prieš pat atostogas, 7-8 klasių mokiniai, turėjo įdomią ir smagią ekskursiją į Kauną. 

Aplinkosauginio švietimo fondo buvome pakviesti įsijungti į tarptautinę kampaniją ,,Mažiau šiukšlių ',kuri prasidėjo spalio viduryje. 

Spalio 18- 22 d. Vilniaus Naujininkų progimnazijoje  vyko

2-4 klasių mokinių dailaus rašto konkursas.