Renginiai

Dieninė vaikų vasaros poilsio stovykla ,,Saulės zuikutis‘‘ 2022 m.

Vilniaus Naujininkų progimnazija birželio 14 – 28 dienomis organizuoja vaikų vasaros stovyklą ,,Saulės zuikutis‘‘. Stovykla veiks kasdien nuo 8.30 iki 15.00 valandos. Pagal mokyklos pateiktą paraišką stovyklą dalinai finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė. Šiais mokslo metais Vilniaus miesto savivaldybė skyrė 3100 eurų vaikų užimtumui stovykloje. Stovykla skirta vaikams turintiems įgimtų ir įgytų specialiųjų ugdymosi poreikių, esantiems jautresnėje socialinėje aplinkoje, vaikams atvykusiems iš Ukrainos.
Stovyklos metu vaikai ne tik užsiims kūrybine veikla, bet ir smagiai leis laiką aktyviai žaisdami, sportuodami, keliaus į muziejus, teatrus, kiną, dalyvaus edukaciniuose užsiėmimuose, praktiniuose užsiėmimuose gamtoje, lankys kultūrinės ir istorinės vietas bei pramogaus mieste.

___________________________

Justina Grudinskienė Įrašo autorius:
Justina Grudinskienė
Pradinių klasių mokytoja




Ankstesni įrašai


Lik sveika, pradine mokykla!

Birželio 13 d. mokyklos pradinukams nuskambėjo paskutinis mokslo metų skambutis. Vaikai atsisveikino su savo mokytojomis ir mokykla iki kito rugsėjo.

Vasara puošiasi žiedais, vešlia žaluma.Greit švęs vidurvasarį, Rasos šventę.

Mokiniai irgi ruošiasi švęsti. Kas mokslo metų pabaigą, kas 8 klasių baigimą.

Dailės būrelis ,,Menų sodai“ jau užbaigė kūrybinius metus ir savo veiklą karūnavo paroda ir išvyka į Rokantiškių piliakalnį.

Birželio 14 - 28 dienomis Vilniaus Naujininkų progimnazijoje veiks dieninė vaikų vasaros poilsio stovykla ,,Saulės zuikutis‘‘.

Birželio 7 d. progimnazijoje vyko smagus 5, 6 klasių anglų k. sakymo paraidžiui konkursas „Spelling Bee“, kuriame dalyvavo 23  5 klasių mokiniai ir 20 šeštokų.

Birželio 3 d. 1a ir 1b klasės mokiniai vyko į alpakų ūkį- veislyną Alpakos Trakai.