Renginiai

Sėkmingas pasirodymas Vilniaus mesto mokyklų varžybose

Po ilgos, dėl COVID –19 pandemijos vykusios pertraukos, startavo Vilniaus miesto mokyklų žaidynės. Jose sėkmingai pasirodė Naujininkų progimnazijos 5-6 klasių berniukų kvadrato komanda. Įveikę du atrankos etapus (iš viso  dalyvavo  33 mokyklų komandos) patekome į finalines varžybas ir iškovojome garbingą IV vietą. Komandą sudarė Domantas, Markas, Timas, Martynas, Matas iš 6a klasės, Arminas iš 6b, Domantas, Lukas iš 5a, Adomas, Osvaldas iš 5b klasių. Ačiū už brandų žaidimą, atkaklumą siekiant pergalės. Lauksime naujų  startų kitų sporto šakų varžybose.

 

Fizinio ugdymo mokytojas Erdvilas Šiupšinskas




Ankstesni įrašai


2022 m. gruodžio 5 d. 11.50 val. aktų salėje vyks gerumo akcija "Skanėstas širdžiai". 

Progimnazijoje rugsėjo mėnesį 2 B , 2 C , 3 A  , 3 B ir 4 B klasių mokiniai pradėjo ilgalaikį projektą ,,Augu su knyga".

Energija brangiai kainuoja, todėl ją taupyti verta. Be to, besaikis energijos resursų eikvojimas sukelia ekologines problemas. Taigi, taupydami vis labiau brangstančią energiją, taupysime savo pinigus, o kartu prisidėsime prie mūsų planetos išsaugojimo.

Mokymus pradinukams „Elektros energijos taupymas. Kodėl tai svarbu?“ vedė aštuntokai

Kiekvieną  rudenį mokyklos teritorija paskęsta lapų jūroje. Kaip ir kasmet, tęsdami tradiciją, mokiniai kartu su klasių vadovais dalyvavo  akcijoje „Tvarkome mokyklos aplinką.“

Seniūnų tarybos vardu dėkojame visiems prisidėjusiems prie žvakučių rinkimo akcijos "Padovanok šviesos Rasoms ir Bernardinų kapinėms".