Renginiai

Dešimtokų atsisveikinimas su mokykla

Birželio antrosios popietę Naujininkų mokykloje sujudimas – dešimtokų išleistuvės.  Devintokai, šventės rengėjai, atlieka paskutinius pasiruošimo darbus. Salėje mokytojai, tėveliai, tik dešimtokų vietos tuščios. Pagaliau įžengia šventės kaltininkai. Salė atsistoja ir ploja iškilmingai įžengusiems mokiniams ir jų auklėtojai. Renginyje skambėjo poezijos posmai, dainos, modernaus šokio ritmai. Kai į  priekį išėjo dešimtokai, salė nuščiuvo. O ir patys vaikai buvo rimti ir susikaupę. Juk jų laukia naujas gyvenimas naujoje aplinkoje. Visi linkėjo, kad tas naujas pasaulis būtų jiems kiek įmanoma draugiškesnis. 

___________________________

Rita Matulienė Įrašo autorius:
Rita Matulienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Baigiasi mokslo metai. Batikos būrelio darbo ir poilsio akimirkos.

Rytuose mėgstama patarlė: ,,Yra laikas duonai, yra laikas pareigai, yra laikas šventei ir džiaugsmui. Žmogus, pažeidęs šį cikliškumą, gyvas tik duona ir pareigomis, pamiršęs šventes, džiaugsmus ir žaismą, sumenksta, nuskursta jo dvasia“. Šiais prasmingais žodžiais prasidėjo tradicinė pirmūnų pagerbimo šventė Naujininkų mokykloje. 

2017 -05-26 d. Naujininkų mokyklos aikštyne vyko moksleivių Aktyvaus judėjimo diena.

Mūsų mokykla dalyvauja Gamtosauginių mokyklų programos ir Wrigley bendrovės kampanijos „Mažiau šiukšlių“ projekto įgyvendinime.