Renginiai

Nacionalinis konkursas "Lietuvos istorijos žinovas 2018"

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) jau ketvirtus metus organizavo nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2018 m. vasario 28 d. Konkursu siekta prasmingai pažymėti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį, ugdyti nuostatą, kad kiekvienas turi žinoti ir suprasti savo tautos istoriją, stiprinti tapatumo ir pasididžiavimo jausmą savo valstybe, skatinti visuomenės bendruomeniškumą. Prie šio konkurso prisidėjo ir mūsų mokykla. Dvidešimt 5-9 klasių mokinių dalyvavo šiame konkurse ir sprendė įvairias Lietuvos istorijos užduotis. Geriausiai konkurso užduotis atliko 9a klasės mokinė Lana Misiūnaitė, kuri išrinkta Naujininkų mokyklos Lietuvos istorijos žinove. Sveikiname ją ir tikimės, kad kitais metais dar daugiau besidominčių Lietuvos istorija prisijungs prie konkurso.

___________________________

Vaida Porutienė Įrašo autorius:
Vaida Porutienė




Ankstesni įrašai


Mieli vilniečiai ir miesto svečiai,

Sveikinu Jus su Valstybės atkūrimo šimtmečiu! Būtent Vilniuje vyko reikšmingiausi 1918 metų įvykiai, tad kviečiu kartu sveikinti atkurtą Lietuvos valstybę senajame Gedimino mieste. Didžiuokimės savo valstybe, didžiuokimės savo miestu!

Dėl Vilniaus Naujininkų mokykloje paskelbto karantino Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtas renginys Visų Šventųjų bažnyčioje iš vasario 15 d. 11.30 val. perkeliamas į kovo 8 dieną 11.30 val..

Įvertinus mokinių sergamumą (30,6%) pranešame, kad Vilniaus Naujininkų mokykloje ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo grupėse ir 1-10 klasėse nuo 2018 m. vasario 13 d. iki 2018 m. vasario 15 d. (imtinai) skelbiamas karantinas.

Vasario 9 dieną, kartu su Ugdymo karjerai koordinatore Sigita ir socialine pedagoge Kristina išvykome į „Litexpo“ parodų rūmuose vykstančią parodą „Studijos 2018“. 

Kviečiu visus pažymėti  Lietuvos šimtmetį š.m. Vasario 16 d. kartu su kitomis Lietuvos vietos bendruomenemis 16.00 giedant “Lietuva brangi”. Vieta – prie Naujininkų seniūnijos.