Renginiai

Šokio spektaklis „Kęstutis ir Birutė“

Kovo 29-osios vakarą mokykloje vyko šokio spektaklis „Kęstutis ir Birutė“, kurį pastatė  Vilniaus Broniaus Jonušo muzikos mokyklos liaudies instrumentų ansamblis „Jurginėlis“ ir Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos tautinių šokių ansamblis „Sietuva“.

Spektaklio pradžioje renginį pristatė 5a klasės mokiniai Giedrė Simaitytė ir Ignas Voronkovas. Jame įdomiai ir patraukliai pristatyta LDK kunigaikščio Kęstučio ir Birutės gyvenimo istorija. Pranešimą parengė Giedrė Simaitytė, ją konsultavo istorijos mokytoja Vaida Porutienė.

Po pranešimo žiūrovus užbūrė muzikos ir šokio šventė. Subtilūs šokėjų judesiai skambant kerinčiai muzikai nunešė žiurovus į XIV a. Lietuvą...

                                                                                                                     5a klasės mokinė Giedrė Simaitytė




Ankstesni įrašai


Kiekvienais metais mūsų mokykla tradiciškai dalyvauja Lietuvos projekte „Atviros kultūriniam paveldui asmenybės ugdymas daugiakultūrinėje visuomenėje per rusų literatūrą ir jos sąsają su Lietuvos kultūra“.

Kovo 28 d. 5 a kl. vyko integruota tikybos, etninės kultūros ir literatūros pamoka „Velykos“.

Gegužės 28 dieną  mūsų mokykloje vyko tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės grupės renginys „Saugos kodas”. Mokiniai prisiminė , kada yra švenčiama Žemės diena, ir sužinojo, jog net ir Žemė turi savo saugos kodą. 

Kovo 13 d. Vilniaus Naujininkų mokykloje vyko Vilniaus miesto pradinių klasių mokinių renginys „Vėrinys Lietuvai“, skirtas  Lietuvos šimtmečiui paminėti.

Būsimo pirmoko kraitelis