Renginiai

Pasiruošimo mokyklai pamokėles

Būsimų pirmokų tėvelių dėmesiui!!!

Birželio 10-11 d. vyks pamokėlės būsimiems pirmokams. Pamokėlės prasidės 9 val., baigsis 11 val. Pamokėlės vyks pradinukų korpuse, II aukšte, 24 kabinete.

Jei planuojate dalyvauti, prašome iki 06-01 dienos užsiregistruoti el.paštu rastine@naujininku.vilnius.lm.lt




Ankstesni įrašai


2019-05-03 mūsų mokykloje viešėjo projekto „Dideli maži ekranai“ koordinatorė Ona Kotryna Dikavičiūtė ir režisierė Marija Kavtaradzė. Susutikime dalyvavo dešimtokai ir dalis devintokų.

2019 m. balandžio 18 dieną, kaip ir kiekvienais metais, Naujininkų mokyklos mokiniai paliko klases ir kartu su mokytojais  išvyko į įvairius Vilniaus muziejus bei kitas lankytinas vietas. Kiekviena klasė pasidalijo įspūdžiais apie netradicinę ugdymo dieną.

Bundant pavasariui prieš pat Šv. Velykas 3b, 4a, 4b ir 5 b klasių mokiniai turėjo labai įdomią, informatyvią ir kūrybišką edukacinę pamoką. 

Balandžio 17 d. Naujininkų mokyklos mokiniai kartu su mokytojais dalyvavo tradicinėje gamtos švarinimo akcijoje „Darom“.

Keletą mėnesių vykdėme etikos projektą ,,Mokiniai mokiniams’’. 8m klasės mokinės turėjo parengti pamokėlių pradinukams planus. Kovo 18 – 19 dienomis pamokėles apie mandagų elgesį vedė Roberta ir Sofija.