Renginiai

Aktyviausių mokyklų apdovanojimai

Vasario 26 d. Vilniaus Naujininkų mokyklos aktyviausi mokiniai lankėsi Menų fabrike ,,LOFTAS", kuriame buvo apdovanotos aktyviausios sostinės mokyklos.

Susirinkusiuosius sveikino Vilniaus miesto vice meras Vytautas Mitalas. Mūsų mokykla taip pat gavo ,,Aktyviausios mokyklos apdovanojimą‘‘ ir prizą, mokykloms koncertavo  populiari grupė ,,8 kambarys‘‘. Koncerto metu mokiniai mėgavosi gera atmosfera ir gera nuotaika.

Lamberta Paurazaitė




Ankstesni įrašai


Vasario 25 dieną, antradienį 5 – 10 klasių mokiniai susirinko į pirmo aukšto fojė Blynų turgų ir dalinosi bei ragavo savo atsineštais skanumynais. Vaišių netrūko, kai kurie mokiniai buvo persirengę, o kiekviena klasė buvo pasiruošusi Užgavėnių skanduotę.

Vasario 25 d. 5-10 kl. moksleiviai rinkosi mokyklos pirmo aukšto fojė ir Užgavėnių šventės proga dalino įvariausius blynus su skaniomis uogienėmis ir džemais.

Vasario 25 d. pradinių klasių mokiniai rinkosi mokyklos sporto aikštelėje, kurios viduryje stovėjo didžiulė Morė. Vaikai atsisveikino su žiema. Kad žiema greičiau pabėgtų, buvo šokami rateliai, skanduojama ,,Žiema, žiema, bėk iš kiemo". Mokiniai stebėjo Lašininio ir Kanapinio kovą. Žinoma, nugalėjo Kanapinis. Reiškia, tuoj ateis pavasaris. O visi vaikų blogi darbai sudegs kartu su More.

Vasario 14 diemą, penktadienį mokykloje įvyko Vasario 16 – osios minėjimas ir ilgiausios tautinės  juostos, kurios autorė yra Birutė Janavičienė, parodos atidarymas.

2020 m. vasario 11 d. į Vilniaus sav. Grigiškių „Šviesos“ gimnazijoje vyko technologijų olimpiada Vilniaus Naujininkų mokyklą atstovavo 10a kl. moksleivė Katerina Zuj. Mokinę ruošė technologijų mokytoja metodininkė Nijolė Misiukonienė.