Renginiai

Integruotų pamokų diena ,,Žmogus‘‘ 1b klasėje

Sausio 25 d. panoraminė integruotų pamokų diena ,,Žmogus‘‘. 1b klasės mokiniai aiškinosi, iš kokių dalių sudarytas visas žmogaus kūnas? Ką darome su įvairiomis kūno dalimis? Piešė save ir žymėjo savo kūno dalis. Matavo savo rankų pirštų ilgumą bei dalinosi žiniomis apie žmogų. Siekiant  suteikti dar daugiau žaismingumo ir teigiamų emocijų buvo organizuojami   muzikiniai-sportiniai intarpai su linksmaisiais personažais, kurie kartu su vaikais atliko mankšteles.
Klasės valandėlės  metu vyko viktorina ,,Aš ir mano kūnas‘‘. Viktorinos metu buvo užduodami įvairūs klausimai susiję su žmogaus organizmo sandara, užduodamos įvairios mįslės susijusios su žmogaus kūno sandara. Viktorinos metu pirmokams teko pasukti galveles atliekant užduotis. Taip pat buvo ir praktinė užduotis – pademonstruoti, kaip tinkamai sėdėti ir mankštintis. Viktorinos pabaigoje pasidžiaugėme smagiu laiku praleistu drauge.

 

___________________________

Justina Grudinskienė Įrašo autorius:
Justina Grudinskienė
Pradinių klasių mokytoja




Ankstesni įrašai


Mūsų mokyklos mokiniai prisijungė prie Signatarų namų organizuojamo konkurso „Valstybingumo dūzgės“. 

 Siekiant mokiniams plačiau atverti dureles į nuostabų knygų pasaulį, mokykloje sausio 21 d. buvo organizuotas raiškiojo skaitymo konkursas ,,Ir knyga mane augina“. Jame dalyvavo priešmokyklinės ugdymo grupės vaikai ir 1-4 klasių mokiniai. Išrinkti gražiausiai deklamavę vaikai.

Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

minint 698 Vilniaus gimtadienį  Seniūnų taryba kviečia mokinius, mokytojus, mokyklos darbuotojus rašyti sveikinimus Vilniui Padlet platformoje:

...Ir nedreba, ir nesiskundžia nuovargiu... Tai mes
Nūnai – į vieną kietą susigniaužę kumštį...
Ir jei po kojų sotų trupinį staiga numes
Pasaulis – nesiklaupsime... Paliaukim inkšti... 

Ištrauka iš Onės Baliukonytės eilėraščio „Krauju pakrikštyti“ (1991).

Sausio 13 d. mūsų mokykla minėjo Laisvės gynėjų dieną.

„Vaikų linijos“ kampanija

BE PATYČIŲ

kviečia mokinius dalyvauti konkurse „Praleidžiu progą pasityčioti!“. Sukurk frazę ir/ar paveikslėlį, kuriuo parodytum ar įvardintum, kas tau padeda susilaikyti nuo patyčių ir išvengti kitą skaudinančio ar žeminančio elgesio.

Kviečiame dalyvauti!

KONKURSO NUOSTATAI: