Renginiai

Aplinkosauginis konkursas "Žalioji odisėja. Jaunučiai 22"

Balandžio 25 dieną 6 mokiniai 9 (4-6a ir 2-7b) dalyvavo baigiamajame konkurso ,,Žalioji odisėja "renginyje-protmūšyje. Rengiantis konkursui ,mokiniai didino sąmoningumą teisingo rūšiavimo klausimais,kūrybiškumą ir iniciatyvumą aplinkosaugos srityje Jaunučių odisėjos metu, ugdė įpročius, kurie taptų neatsiejama jų gyvenimo dalimi.Komandos nariai suprato, kad reikia skatinti žemės resursų bei neatsinaujinančių išteklių tausojimą ir visapusišką gamtos puoselėjimą, keisti ydingą vartotojiškos kultūros elgseną ir ugdyti ekologiškumu grįstą mąstymą,formuoti teigiamą požiūrį į aplinkosaugą.

___________________________

Stasė Bakaitienė Įrašo autorius:
Stasė Bakaitienė
Gama ir žmogus mokytoja




Ankstesni įrašai


2022-ieji LR Seimo paskelbti Lietuvos universitetų metais. Su  7b klasės mokiniais per dorinio ugdymo pamokas nusprendėme leistis į ekskursiją po Vilniaus universiteto biblioteką ir jos architektūrinį ansamblį. Ekskursijos metu buvo aplankyta VU biblioteka, kuri įkurta 1570 m. ir iki šių dienų išlikusi autentiškose erdvėse, jaukūs universiteto kiemeliai bei didinga Šv. Jonų bažnyčia.

Artėjančių šv. Velykų progą "Smalsučių" grupė organizavo gerumo akciją "Vaikai gyvūnam", kurios metu surinkti daiktai buvo padovanoti gyvūnų prieglaudai "SOS gyvūnai". 

Balandžio viduryje grupė 8a,8b ir 7b mokinių išvyko į Žemaitijos nacionalinį parką ,kad sužinoti pagrindinius saugomus objektus, atsiradimo istoriją.

Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,                                

Seniūnų taryba kviečia dalintis savo margučių nuotraukomis ir sudalyvauti akcijoje „Velykiniai margučiai“. 
Nuotraukas kviečiame įkelti paspaudus šią nuorodą:

Balandžio 07 d.  mokykloje vyko Tiksliųjų ir gamtos mokslų metodinės  grupės baigiamasis renginys „Gamtos ženklai”.

Kalendorius skaičiuoja ilgai laukto  pavasario dienas, visi nori  įkvėpti žydinčių augalų aromato ir su džiaugsmu atkreipti dėmesį į labiausiai nepastebimus pavasario ženklus.