Renginiai

Šaudymo varžybos

Lapkričio 18 dieną Vilniaus jaunųjų turistų centras vykdė šaudymo varžybos, skirtas Lietuvos kariuomenės dienai paminėti "Taiklioji akis". Besivaržančių trijose amžiaus grupėse buvo   daugiau kaip šimtas mokinių. Šiose varžybose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos mokiniai, lankantys VJTC turizmo būrelį. Tai Agnė Janušaitytė , Sonata Gilytė, Martynas Lelys, Benas Žalys. Mokiniai savo amžiaus grupėje  (jaunučių) iškovojo I-ąją vietą, o Martynas tapo ir asmenino rezultato  III-čiosios vietos laimėtoju. Jaunieji šauliai apdovanoti medaliai, diplomais, o Martynas apdovanotas  ir asmenine statulėlę savo pasiekimui atminti.

                                                                                                         Turizmo būrelio vadovė Rima Kontvainienė




Ankstesni įrašai


Su nedidele Jaunųjų metraštininkų būrelio grupe  gražią rudens popietę  išsiruošėme į Vilniaus senamiestį aplankyti kalbančių skulptūrų. 

Mokslo metų pradžioje visos klasės nusprendė dalyvauti renginyje „Europos atliekų mažinimo savaitė“. Šių metų tema – pakartotinis daiktų panaudojimas.

2017 m. lapkričio 16 d. minėjome Tarptautinę tolerancijos dieną.  Šių metų torenancijos dienos simbolis – rankos. 

Lapkričio 15 d. trečių klasių mokiniai lankėsi Trakų Neįgaliųjų centre. Vaikai dalyvavo etnokultūrinėje edukacinėje programoje ,,Natūralaus bičių vaško žvakių gamyba".

EKOLOGINIO PROJEKTO „LIPDOM SENĮ BESMEGENĮ“ NUOSTATAI