Renginiai

6a klasės moksleivių integruotas lietuvių kalbos ir technologijų projektas „Knygų keitykla“

Kovo 23 d. projektas baigėsi ir  2 aukšto fojė atsirado lentyna, kurią pagaminti padėjo technologijų mokytojas Mantas Kniubas. Koridoriuje  sukurta jauki erdvė, kur galima atnešti perskaitytas knygas ir pasiimti dar neskaitytas. Pirmomis knygomis pasirūpino mokytojai S.Balčienė ir M.Kniubas, bibliotekininkė A.Skarienė. Kviečiame prie jų prisijungti ir  mokyklos bendruomenės narius, atnešti jau perskaitytų knygų, kurios įsikurs naujoje lentynoje. Tai, kas Jums atrodo nebereikalinga, gal virs kam nors pačiu geriausiu vadovu ir žinių šaltiniu. Ne visiems knygos yra įperkamos, tad mūsų knygų keitykla – puiki išeitis. Laukiame visų, kas gali prisidėti vaikiškomis, paauglių knygomis, jas padovanoti, nes visos Jūsų perskaitytos knygos padės užpildyti knygų lentyną, kuri tikrai nemaža. Juk norint keistis, reikia nuo kažko pradėti. Ir tuo geruoju pagalbininku galite tapti Jūs.

___________________________

Sigita Balčienė Įrašo autorius:
Sigita Balčienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Aštuntokai bei 7m klasės mokiniai susitiko su Nacionalinio transplantacijos biuro prie Sveikatos apsaugos ministerijos komunikacijos skyriaus vedėja Rasa Pekarskiene. 

Šiandien į mūsų mokyklą atvyko psichologė Ugnė Juodytė. Ji  9-10 kl. mokiniams vedė pamoką apie karjeros planavimą.

Pirmadienį vyko renginys „Pažadinkime Žemę šokiu“, skirtas Žemės dienai paminėti. Ši diena tapatinama su lygiadieniu ir švenčiama kovo 20 d. 

Knygnešio dieną bibliotekoje paminėjo ir mūsų mažieji, 1B klasės mokinukai,

Kovo 16- oji - Lietuvoje  minima Knygnešio diena. Šią dieną pagerbiami knygnešiai, lietuvių kalbos draudimo metais platinę lietuviškas knygas. Lietuviškos knygos ir laikraščiai ėjo iš rankų į rankas, knygnešiai atliko milžinišką darbą. Nepaisant to, kad už knygų platinimą buvo baudžiama kalėjimu ar tremtimi į Sibirą, knygos buvo platinamos itin aktyviai.