Renginiai

Kūrybinės dirbtuvės mokyklos bendruomenei „Laisvė“

 

Kovo 6 dieną socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinės grupės mokytojai pakvietė mokinius prasmingai paminėti Lietuvos šimtmetį ir dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse „Laisvė“.

Į kūrybines dirbtuvėles “Jie garsina Lietuvą” (vadovės etikos mokytoja Danutė Balevičiūtė ir muzikos mokytoja Sabina Kalibataitė) susibūrusios septintokės: Greta, Agata, Roberta, Rusnė, Ieva, bei aštuntokės: Dominyka, Karina, Gustė,  parengė estetišką, žaismingą  žymių, Lietuvą garsinančių menininkų, sportininkų, mokslininkų pristatymą. Informaciją apie žinomas asmenybes parengė 6 – 10 klasių mokiniai.

6b, 7a, 8m klasių mokiniai kūrybinėse dirbtuvėse ,,Laisvės paukštis" (vadovės tikybos mokytoja Inga Juškienė ir šokių mokytoja Kamilė Sunklodaitė) gamino paukščiukus iš dirbtinio veltinio.  

7m klasės mokiniai (vadovės technologijų mokytoja Nijolė Misiukonienė ir šokių mokytoja Greta Augaitytė) kūrybingai papuošė ,,Laisvės medį“ iš veltinio iškirptais lapais ir giliukėmis.

9a klasės mokiniai (vadovės geografijos mokytoja Jolanta Zinkevičienė ir istorijos mokytoja Vaida Porutienė) iš veltinio gamino Gediminaičių stulpų maketą bei parengė stendą, kuriame mūsų mokyklos mokiniai užrašė mintis, kas jiems yra Lietuva.

Mokykloje vyko ir sportinės varžytuvės tarp 5- 6  ir 9-10 klasių (vadovai kūno kultūros mokytojai Erdvilas Šiupšinskas ir Rimantas Slapšys). Mokiniai rungtyniavo įvairiose rungtyse pagal savo sugalvotas taisykles: reikėjo įmesti į krepšį 100 taškų, peršokti 100 kartų per virvę, kuo greičiau įveikti 100 m distanciją ir kt.

Visi džiaugėmės šventiška nuotaika.

                Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinės grupė

                                                                                        




Ankstesni įrašai


Vasario 27 d.  6, 7, 9 kl. mokiniai su mokytoja V.Sivickiene lankėsi LEU. Dalyvavo edukacinėje programoje „Saugau gamtą“. 

Kasmet Rusų dramos teatre vyksta šalies projektas ,,Atviros kultūriniam paveldui daugiakultūrinėje visuomenėje asmenybės ugdymas per rusų literatūrą.“ „R. Roždestvenskis ir „šestidesiatnikų“  poetinis pasaulis“.

Kovo 3 dieną Mokslų akademijoje vyko "Kalnų turizmo technikos" varžybose, kuriose dalyvavo ir Naujininkų mokyklos mokiniai Sonata Gilytė ir Dmitrijus Jakubovskij

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) jau ketvirtus metus organizavo nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2018 m. vasario 28 d.

Mieli vilniečiai ir miesto svečiai,

Sveikinu Jus su Valstybės atkūrimo šimtmečiu! Būtent Vilniuje vyko reikšmingiausi 1918 metų įvykiai, tad kviečiu kartu sveikinti atkurtą Lietuvos valstybę senajame Gedimino mieste. Didžiuokimės savo valstybe, didžiuokimės savo miestu!