Renginiai

Pasaulio pažinimo pamoka kitaip

3a klasės mokiniai pasaulio pažinimo pamokos temą "Kas rieda bėgiais?" nagrinėjo Lietuvos Geležinkelių muziejuje.
Ekspozicijų salėje ekskursijos vadovė pasiūlė  trečiokams surasti nurodytus autentiškus eksponatus ir perskaityti informaciją apie juos. Mokiniai įgijo žinių apie geležinkelį . Trečiokai sužinojo, kaip saugiai elgtis prie geležinkelio  ir pervažose.  Lauko ekspozicijoje vaikai turėjo galimybę pamatyti  senovinius traukinius. Maketų salėje žaismingai riedantys maži traukinukai suteikė mokiniams daug džiaugsmo.Mokiniai turėjo galimybę smagiai pasivažinėti  traukiniu  į oro uostą ir atgal. Smagu keliauti su klasės draugais.

___________________________

Rasa Strazdienė Įrašo autorius:
Rasa Strazdienė




Ankstesni įrašai


Rugsėjo 13 dieną Vilniaus Naujininkų Seniūnų tarybos pirmininkė ir jos pavaduotojos dalyvavo Vilniaus mokinių savivaldų informavimo centro rudens forume 2019, kuris vyko  Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje.

Vilniaus Naujininkų mokykloje mokiniai 2019-2020 m.m. gali rinktis šiuos būrelius:

Išlydėjęs vasarą rugsėjis
Beldžiasi į dar šiltas duris,
Sako: ,,Aš esu rudens nešėjas,
O Tu, vaike, būki mokinys! “

Rugsėjo 2 d. Naujininkų mokyklos bendruomenė susirinko į Mokslo ir žinių šventę. 

Ar teko susidurti su problema, kuomet prasidėjus mokslo metams reikia sukti galvą kaip kryptingai ir naudingai užimti savo vaikus? 

Didžiausia Lietuvoje, būrelių ir užimtumo mugė "Z vaikai" pasiruošusi pasiūlyti daugiausiai veiklų, skirtų mokslo metams: gausybė įvairiausių būrelių, sporto ir meno mokyklos, „protingos“ knygos, lavinamieji žaidimai ir gausybė veiklų lauks Jūsų rugsėjo 7-8 dienomis, PLC „Panorama“ 1 ir 2 aukštuose.

Palengva, nejučia,
Su rudens spalvom ir rudenio vėjais,
Su astrų kvapu ir gervių klyksmu
Prie kiekvieno iš mūsų sustoja
RUGSĖJIS....