Renginiai

Ekologiškos dovanų dėžutės

Artinantis didžiosioms metų šventėms, vis dažniau pagalvojame apie dovanas, kuriomis norėsime pradžiuginti savo artimuosius. Turbūt daugelis sutiks, kad nemažiau už pačią dovaną svarbus yra ir jos įpakavimas. Todėl lapkričio 27 d. Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų metodinės grupės nariai rinkosi į kūrybines dirbtuves „Eko valanda“. Kūrybinių dirbtuvių metu mokytojai mokėsi kaip iš antrinių žaliavų pasigaminti ekologiškas dovanų dėžutes (darbui vadovavo technologijų mokytoja N. Misiukonienė ir šokių mokytoja G. Augaitytė). Verta pastebėti, kad pats dėžučių gaminimo procesas labai malonus ir atpalaiduojantis. Mokytojai ne tik pasigamino gamtą tausojančias, beveik nieko nekainuojančias, bet ir labai elegantiškas, stilingas ir dailias dovanų dėžutes, kuriomis pradžiugins savo artimuosius. Dar kartą ačiū idėjos autorėms!

Socialinių mokslų, dorinio ugdymo, menų ir technologijų

metodinės grupės nariai




Ankstesni įrašai


,,Gyvosios planetos“ komanda spalio mėn. Paskelbė naują projektą, skirtą gyvybei, gyvenančiai Žemėje ,,Gyvoji Žemė. Gyvūnai- mūsų mokytojai“. Jo tikslas – pažvelgti į kitas gyvybės rūšis, siekiant pažinti, mokintis iš jų, gerbti, puoselėti gražų, harmoningą santykį su jomis.
8a klasės moksleiviai ir mokytoja N. Misiukonienė su dideliu džiaugsmu prisijungė prie šio projekto. 

6b klasės mokiniai ir mokytoja V.Sivickienė dalyvauja projekte ,,Gyvoji Žemė. Gyvūnai- mūsų mokytojai”. Šis projektas, skirtas gyvybei, gyvenančiai Žemėje. Jo tikslas – pažvelgti į gyvybės rūšis, siekiant pažinti, mokytis iš jų, gerbti, puoselėti gražų, harmoningą santykį su jomis. 

Lapkričio 25 d. II N  klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje pamokoje „Kaip mums suprasti šiuolaikinį pasaulį ir nuspėti ateitį? Paleontologijos ir geologijos perspektyva“.

Lapkričio 29 - ąją prasidės adventas, todėl 3b klasės mokiniai suskubo jam ruoštis.  Trečiokams įvyko integruota etnokultūros, tikybos ir muzikos pamoka „Advento ženklai“. Mokiniai pamokos metu išsiaiškino, kokia yra tikroji advento prasmė, kaip mūsų senoliai pindavo advento vainikus, kokias dainas dainuodavo bei daugybę kitų įdomių dalykų.

Sveikiname visus su Pasauline sveikinimosi diena!