Renginiai

Nuotolinė integruotų pamokų diena „Žmogus“

Kaip ir kasmet, pasibaigus pirmajam semestrui, progimnazijos mokiniai turėjo netradicinių pamokų dieną. Pirmadienį, sausio 25 – ąją, įvyko integruotų pamokų diena, kurios tema – „Žmogus“. Šiemet ši diena išsiskyrė tuo, jog visos integruotos pamokos vyko nuotoliu. Buvo nemažai iššūkių, tačiau tiek mokytojai, tiek mokiniai susitvarkė puikiai ir turėjo turiningą dieną.

Visų pamokų metu mokiniai įvairiais rakursais tyrinėjo žmogų: per lietuvių kalbos pamokas kalbėjo apie žmogaus pasirinkimus ir vertybes, per fizinio ugdymo pamokas stebėjosi žmogaus išvermės ribomis, per matematiką skaičiavo kūno dydžius, per gamtos pažinimo ir biologijos pamokas tyrinėjo žmogaus sudėtį ir dar daug kitų veiklų. Per klasės valandėlę mokiniai pasidalino įspūdžiais su klasių vadovais ir apibendrino, ką per dieną nuveikė ir sužinojo.

Mokiniai džiaugėsi neįprastomis pamokomis ir nuotaikingai pradėjo antrąjį semestrą.

___________________________

Aurimas Vėta Įrašo autorius:
Aurimas Vėta
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


Sausio 25 d. Naujininkų progimnazijoje, visose klasėse buvo vedamos panoraminės pamokos „Žmogus“.

6b klasėje vyko integruota gamtos ir žmogaus bei matematikos pamoka „Būk aktyvus, judrus ir būsi sveikas“. 

Sausio 25 d. panoraminė integruotų pamokų diena ,,Žmogus‘‘. 1b klasės mokiniai aiškinosi, iš kokių dalių sudarytas visas žmogaus kūnas? Ką darome su įvairiomis kūno dalimis? Piešė save ir žymėjo savo kūno dalis.

Mūsų mokyklos mokiniai prisijungė prie Signatarų namų organizuojamo konkurso „Valstybingumo dūzgės“. 

 Siekiant mokiniams plačiau atverti dureles į nuostabų knygų pasaulį, mokykloje sausio 21 d. buvo organizuotas raiškiojo skaitymo konkursas ,,Ir knyga mane augina“. Jame dalyvavo priešmokyklinės ugdymo grupės vaikai ir 1-4 klasių mokiniai. Išrinkti gražiausiai deklamavę vaikai.

Miela Naujininkų progimnazijos bendruomene,

minint 698 Vilniaus gimtadienį  Seniūnų taryba kviečia mokinius, mokytojus, mokyklos darbuotojus rašyti sveikinimus Vilniui Padlet platformoje: