Renginiai

Konferencija „ Mūsų bitės – mūsų ir medus“

2017 m. kovo 24 d. 6 m kl. mokinės O. Švelnikaitė ir L.Paurazaite kartu su gamtos mokytoja dalyvavo respublikinėje mokslinėje konferencijoje „Mūsų bitės – mūsų ir medus“. Konferencija vyko Vilniaus „Ryto“ progimnazijoje. Dalyvius ir svečius pasveikino progimnazijos direktorė Ramunė Rimkuvienė bei mokiniai. Toliau patirtimi dalijosi bitininkai, UAB „Šviesos“ leidyklos atstovai, mokslininkai iš Lietuvos edukologijos universiteto.

Vėliau parengtus darbus pristatė mokiniai. Buvo parengta ir pristatyta aštuoniolika pranešimų iš įvairių Lietuvos mokyklų. Mūsų mokinės parengė pranešimą „Bičių produktai ir sveikata“.

Dalyviai įgijo žinių apie bites, jų produktus, bitininkystę, patobulino praktinės veiklos įgūdžius. Iš konferencijos mokiniai negrįžo tuščiomis. Buvo apdovanoti padėkos raštais bei dovanomis.

___________________________

Vida Sivickienė Įrašo autorius:
Vida Sivickienė
Biologijos mokytoja




Ankstesni įrašai


Kovo 22 d. mokykloje vyko renginys - konkursas  ,,Fantazija – orientacija”. Renginys prasidėjo “profesoriaus ir studentės” trumpu dialogu. 

Kovo 20 d.  paminėjome Žemės dieną.  

Kovo 15 d., minint artėjančią Žemės dieną, gamtos pamoka vyko kitaip. 6 m kl. mokiniai su mokytoja V.Sivickiene vyko į saugomų teritorijų Nacionalinį lankytojų centrą.

Kiekvienais metais mūsų mokykla tradiciškai dalyvauja šalies projekte „Atviros kultūriniam paveldui asmenybės ugdymas daugiakultūrinėje visuomenėje per rusų literatūrą ir jos sąsają su Lietuvos kultūra“. 

Lietuvos istorijos mokytojų asociacija (LIMA) trečią kartą organizavo Nacionalinį konkursą „Lietuvos istorijos žinovas“, kuris vyko 2017 m. kovo 10 d.